Menu
Suggestiemenu
ANTIPASTO
Carpaccio van entrecote / crème van aubergine / pesto / zongedroogtede tomaat / Parmigiano / pijnboompitten
Wijntip:
—
PRIMO
Ravioli gevuld met zalm en ricotta / groene asperges / amandelen
Wijntip:
—
SECONDO
Eend
risotto van pompoen / witloof
Wijntip:
OF
Vis wat de zee ons vandaag brengt
bulgur & quinoa / mediterrane groentjes / crème van gerookte paprika
Wijntip:
—
DOLCE
Dessert van de chef
3-gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): 42 euro per persoon
4-gangen (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert): 50 euro per persoon
De gerechten zijn ook afzonderlijk te verkrijgen:
Carpaccio van entrecote: 18 euro
Ravioli van zalm: 17 euro
Eend: 26 euro
Vis van de dag: 26 euro
Dessert van de chef: 11 euro