Menu

 Suggestiemenu

ANTIPASTO

Carpaccio van entrecote / crème van aubergine / pesto / zongedroogtede tomaat / Parmigiano / pijnboompitten

Wijntip: 

PRIMO

Ravioli gevuld met zalm en ricotta / groene asperges / amandelen

Wijntip:

SECONDO

Eend
risotto van pompoen / witloof

Wijntip: 

OF

Vis wat de zee ons vandaag brengt
bulgur & quinoa / mediterrane groentjes / crème van gerookte paprika

Wijntip: 

DOLCE

Dessert van de chef

 

3-gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): 42 euro per persoon

4-gangen (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert): 50 euro per persoon

 

De gerechten zijn ook afzonderlijk te verkrijgen:

Carpaccio van entrecote: 18 euro

Ravioli van zalm: 17 euro

Eend: 26 euro

Vis van de dag: 26 euro

Dessert van de chef: 11 euro