Menu

 Suggestiemenu

ANTIPASTO

Homemade Porchetta by Luciano /venkel / salsa verde / radicchio / Granny Smith appel

PRIMO

Ravioli gevuld met Schotse zalm en ricotta / roomsausje van schaaldieren / bieslook

SECONDO

Pluma van Duroc

Gratin van knolselder, aardappel en truffel / geroosterde butternut pompoen / crème van pompoen

OF

Vis wat de zee ons vandaag brengt

Risotto van bospaddenstoelen / krulkool & cantharellen

DOLCE

Dessert van de chef

 

3-gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): 45 euro per persoon

4-gangen (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert): 53 euro per persoon

 

De gerechten zijn ook afzonderlijk te verkrijgen:

Porchetta: 18 euro

Ravioli van zalm: 18 euro

Pluma van Duroc: 26 euro

Vis van de dag: 26 euro

Dessert van de chef: 11 euro

 

 

 

ANTIPASTO

Tonijn in panko / mayonaise van mierikswortel / kruidensalade

PRIMO

Ravioli di branzino, mascarpone & limone

SECONDO

Saltimbocca
patate al forno / crème van rode paprika / groene asperges

OF

Vis wat de zee ons vandaag brengt
risotto met Belgische asperges / sugarsnaps / zwarte olijven

DOLCE

Dessert van de chef

 

3-gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): 42 euro per persoon

4-gangen (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert): 50 euro per persoon

 

De gerechten zijn ook afzonderlijk te verkrijgen:

Tonijn in panko: 20 euro

Ravioli di branzino: 17 euro

Saltimbocca: 26 euro

Vis van de dag: 26 euro

Dessert van de chef: 11 euro

 

 

 

ANTIPASTO

Tonijn in panko / mayonaise van mierikswortel / kruidensalade

PRIMO

Ravioli di branzino, mascarpone & limone

SECONDO

Saltimbocca
patate al forno / crème van rode paprika / groene asperges

OF

Vis wat de zee ons vandaag brengt
risotto met Belgische asperges / sugarsnaps / zwarte olijven

DOLCE

Dessert van de chef

 

3-gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): 42 euro per persoon

4-gangen (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert): 50 euro per persoon

 

De gerechten zijn ook afzonderlijk te verkrijgen:

Tonijn in panko: 20 euro

Ravioli di branzino: 17 euro

Saltimbocca: 26 euro

Vis van de dag: 26 euro

Dessert van de chef: 11 euro