Takeaway Woensdag
Escalope Parmigiano-dag
Escalope Parmigiano
Deze oerklassieker mag gewoon niet ontbreken aan onze afhaalservice.
(Werk je escalope thuis af in 4 stappen)
– 22 euro –
Wijntip: Podio Nebbiolo – 16,5 euro –
Onze afhaalklassiekers
Voorgerechten
Antipasto Italiano
Assortiment van de fijnste Italiaanse charcuterie & kazen
– 22 euro voor twee personen-
Wijntip: Prosecco Dirupo – 13,5 euro
Vitello Tonnato
Carpaccio van kalf, tonijnsaus, kappers en gekonfijte tomaten.
Deze klassieker zal je overal in Italië terug vinden, maar is van origine uit Piemonte. Het zacht gegaarde kalfsvlees afgewerkt met een sausje op basis van tonijn is een verrassende combinatie.
– 15 euro –
Wijntip: Cayega Roero Arneis – 15 euro
Scampi in panko
Scampi in een krokant korstje, kruidensalade, huisgemaakte tartaar
– 15 euro –
Wijntip: Teresa Manara Chardonnay – 12,90 euro –
Carpaccio di Piemontese
Carpaccio van rund (Fassona Piemontese), olijfolie, Parmigianoschilfers en rucola.
– 14 euro –
Wijntip: Cereja Rosato – 14 euro
Parmigiana di Melanzane
Lasagna van aubergine gegratineerd in de oven
– 13 euro –
Wijntip: Caparzo Sangiovese – 6,7 euro
Hoofdgerechten
Lasagna al forno
Huisgemaakte lasagne bolognese.
– 13 euro –
Wijntip: Chianti Classico – 12 euro
Cannelloni ricotta e spinaci
Huisgemaakte cannelloni, gevuld met ricotta en spinazie uit onze tuin. Gegratineerd in de oven met parmigiano en mozzarella.
– 13 euro –
Wijntip: Valpolicella Col de Bastia Superiore – 11,5 euro
Rigatoni alla parmigiana
Verse pasta met kaassaus
– 13 euro –
Wijntip: Donnatà Nero d’Avola – 9,9 euro
Penne met gorgonzola en okkernoten
– 13 euro –
Wijntip: Soave Motto piane – 14,5 euro
Penne meatballs
Pasta met gehaktballen, tomaat en parmigianokaas
– 15 euro –
Wijntip: Donna Marzia Rosso – 6,9 euro
Huisgemaakte ravioli met ossenstaart en spinazie / tomatensaus
Klassieker van de nonna met huisgemaakte ravioli.
– 19 euro –
Wijntip: Giulin Barbera – 15 euro
Filet pur ‘Al pepe’ of ‘dello chef’ met patate al forno
Een malser stukje vlees ga je niet vinden als het Belgisch wit-blauw.
Keuze uit “Al pepe” of “dello chef” met patatjes uit de oven.
– 28 euro –
Wijntip: Salice Salentino Riserva Leone de Castris (Negroamaro) – 14 euro
Gamberoni all’italiana, tagliatelle fatte in casa
Gebakken gamba’s, puur bereid in olijfolie, verse tomaat en look met huisgemaakte tagliatelle.
– 25 euro –
Wijntip: Luna (chardonnay/malvasia) – 12,5 euro
Dessert
Tiramisu
Tiramisu is hèt Italiaanse dessert. De naam betekent letterlijk ’trek mij omhoog’, wat zoveel inhoudt ‘maak mij blij’.
– 5 euro / portie –