Takeaway Zondag
Takeaway menu
Pranzo all’italiana
– 25 euro per persoon –
Heerlijke typische Italiaanse gerechtjes om te sharen, met een knipoog naar onze ‘Back to Puglia lunch’.
Op zondag 30 mei is er uitzonderlijk geen pranzo.
Wijntip ‘bubbels’: Prosecco Dirupo – 13,5 euro
Wijntip ‘wit’: Kaid Sauvignon – 14,50 euro
Wijntip ‘rood’: Nebbiolo Podio – 16,50 euro
Onze afhaalklassiekers (vanaf 17u)
Voorgerechten
Antipasto Italiano
Assortiment van de fijnste Italiaanse charcuterie en kazen
– 22 euro voor 2 personen –
Wijntip: Prosecco Dirupo – 13,5 euro
Vitello Tonnato
Carpaccio van kalf, tonijnsaus, kappers en gekonfijte tomaten.
Deze klassieker zal je overal in Italië terugvinden, maar is van origine uit Piemonte. Het zacht gegaarde kalfsvlees afgewerkt met een sausje op basis van tonijn is een verrassende combinatie.
– 15 euro –
Wijntip: Cayega Roero Arneis – 15 euro
Scampi in panko
Scampi in een krokant korstje, kruidensalade, huisgemaakte tartaar
– 15 euro –
Wijntip: Teresa Manara Chardonnay – 12,50 euro
Carpaccio di Piemontese
Carpaccio van rund (Fassona Piemontese), olijfolie, Parmigianoschilfers en rucola.
– 14 euro –
Wijntip: Cereja Rosato – 14 euro
Parmigiana di Melanzane
Lasagna van aubergine gegratineerd in de oven
– 13 euro –
Wijntip: Caparzo Sangiovese – 6,7 euro
Hoofdgerechten
Lasagna al forno
Huisgemaakte lasagna bolognese.
– 13 euro –
Wijntip: Chianti Classico – 12 euro
Cannelloni ricotta e spinaci
Huisgemaakte cannelloni, gevuld met ricotta en spinazie uit onze tuin. Gegratineerd in de oven met parmigiano en mozzarella.
– 13 euro –
Wijntip: Valpolicella Col de Bastia Superiore – 11,5 euro
Rigatoni alla parmigiana
Pasta met tomaat, parmigiano en room gegratineerd in de oven.
– 13 euro –
Wijntip: Donnatà Nero d’Avola – 9,90 euro
Penne met gorgonzola en okkernoten
– 13 euro –
Wijntip: Soave Motto Piane – 14,5 euro
Penne meatballs
Penne met gehaktballen, tomatensaus en Parmigianokaas.
– 15 euro –
Wijntip: Donna Marzia Rosso – 6,90 euro
Huisgemaakte ravioli met ossenstaart en spinazie
Klassieker van de nonna – huisgemaakte ravioli.
– 19 euro –
Wijntip: Giulin Barbera – 15 euro
Filet pur ‘al pepe’ of ‘dello chef’ met patate al forno
Een malser stukje vlees ga je niet vinden als het Belgisch wit-blauw.
Keuze uit ‘al pepe’ of ‘dello chef’ met patatjes uit de oven.
– 28 euro –
Wijntip: Salice Salentino Riserva (Leone de Castris) Negroamaro – 14,0 euro
Gamberoni all’Italiana, tagliatelle fatte in casa
Gebakken gamba’s, puur bereid in olijfolie, verse tomaat en look met huisgemaakte tagliatelle
– 25 euro –
Wijntip: Luna (chardonnay / Malvasia) – 12,5 euro
Dessert
Tiramisu
Tiramisu is hèt Italiaanse dessert. De naam betekent letterlijk ’trek mij omhoog’, wat zoveel inhoudt ‘maak mij blij’.
– 5 euro –