Pasen
(04-05 april)

 3- of 4-gangen Menu

VOORGERECHT

Tartaar van tonijn / lenteui & limoen,
crema di melanzane / couscous met munt

TUSSENGERECHT

Huisgemaakte ravioli gevuld met zalm, sausje met asperges

HOOFDGERECHT

Pluma van Durocvarkentje / zoete & rode krielaardappelen met tijm,
asperges & sugarsnaps

NAGERECHT

Sinaasappeltaartje
Crème angaise / crumble van chocolade / gel van limoen

 

3-gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): 35 euro per persoon

4-gangen (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert): 45 euro per persoon

 

 

Wijntip: 

 

Aperitivo:
Prosecco Dirupo – 13,5 euro
Five Roses Metodo Classico Brut – 22,5 euro

Vino bianco: 
Fris & fruitig: Fonsina – 12,5 euro
Aromatisch & elegant: Friulano – 18 euro

Vino rosato:
Kruidig & vol: Cereja – 14 euro

Vino rosso: 
Kruidig & soepel: Togliano Merlot – 14 euro
Elegant & harmonieus: Nebbiolo d’Alba: 18,5 euro

 

 

 

Afhaalklassiekers

Antipasto Italiano

Assortiment van fijne Italiaanse charcuterie en kazen

– 22 euro voor 2 personen –

Wijntip: Prosecco Dirupo – 13,5 euro

 

 

Vitello Tonnato

Carpaccio van kalf, tonijnsaus, kappers en gekonfijte tomaten. 

– 15 euro –

Wijntip: Cayega Roero – 15 euro

 

 

Lasagna al forno

Huisgemaakte lasagna bolognese. 

– 13 euro –

Wijntip: Chianti Classico – 12,5 euro

 

 

Cannelloni ricotta e spinaci

Huisgemaakte cannelloni, gevuld met ricotta en spinazie uit onze tuin. Gegratineerd in de oven met parmigiano en mozzarella. 

– 13 euro –

Wijntip: Valpolicella – 11,25 euro

 

 

Rigatoni alla parmigiana

Rigatoni met een tomaten-parmigiana-roomsausje gegratineerd in de oven. 

– 13 euro –

Wijntip: Donnatà Nero d’Avola – 9,9 euro

 

 

Penne met gorgonzola en okkernoten

Penne met een roomsausje met gorgonzola en okkernoten. 

– 13 euro –

Wijntip: Soave Motto Piane – 14,5 euro

 

 

Tiramisu

Tiramisu is hèt Italiaanse dessert. De naam betekent letterlijk ‘trek mij omhoog’, wat zoveel inhoudt ‘maak mij blij’.

– 5 euro –