VALENTIJNSMENU 2018 op 14 februari

VALENTIJNSMENU op 14 februari VOORGERECHT Gemarineerde Chianina / Chioggia biet / noten crème van gorgonzola en Deense blauwe — TUSSENGERECHT Huisgemaakte ravioli gevuld met krab / verse kruiden — HOOFDGERECHT Canette eend / arancini sinaasappel /oesterzwammen OF Linguine met kreeft / vongole & skrei — DESSERT van de chef  

Lees verder

Suggestiemenu t.e.m. 17 februari

Voorgerecht Gemarineerde Chianina / Chioggia biet / noten crème van gorgonzola en Deense blauwe Tussengerecht Huisgemaakte ravioli gevuld met krab/ verse kruiden Hoofdgerecht Canette eend / arancini sinaasappel /oesterzwammen OF Vis wat de zee ons vandaag brengt pancetta / Rode ui / savooikool Nagerecht Dessert van de chef  

Lees verder

WINTERPARTY op vrijdag 14 december by Ristorante Italia / Vino Salentu / Het vijgeblad

Lees verder

Elke donderdag & Vrijdag AFTERWORK @ Vino Salentu

Lees verder

Dineren met poëzie door Beringenaar Koen Snyers & muziek van Sarah Vaesen

Lees verder

Herfstdegustatie 7 en 8 oktober met 2 nieuwe wijnhuizen in de kijker! Sicilië & Veneto…

Lees verder

Verlofperiode van 9 juli 2018 t.e.m. 26 juli 2018

Wij zijn met jaarlijks verlof van maandag 9 juli t.e.m. donderdag 26 juli.  Voor reservaties kan u terecht op ons online reservatiesysteem via deze website.  A presto Isabelle & TEAM

Lees verder

THEATER & Diner… Daan Hugaert op bezoek op 22, 23 en 24 juni

Lees verder

LUNCH & AFTERWORK !! Elke donderdag en vrijdag vanaf 12u

Lees verder

Beringen Beach 2018

Lees verder