Suggestiemenu t.e.m. 2 december

Voorgerecht Tartaar van Belgisch wit-blauw crème en chips van zoete aardappel / chilli cress / truffelolie uit Puglia Tussengerecht Ravioli gevuld met in eigen huis gerookte zalm & ricotta / zuring Hoofdgerecht Filet van fazant kastanje puree / witloof / walnoot / paddenstoelen OF Vis wat de zee ons vandaag brengt olijf / kerstomaat / […]

Lees verder

FEESTMENU 2018 van dinsdag 25 december t.e.m. 1 januari

FEESTMENU 2018 VOORGERECHT Gemarineerde Chianina / crème van knolselder en aardpeer / truffel red mustard / chips van aardpeer — TUSSENGERECHT Huisgemaakte ravioli gevuld met Black Tiger gamba / gegrilde kreeft — HOOFDGERECHT Reefilet / gratin met butternut en truffel / gekarameliseerde spruitjes gegrilde pancetta / wildjus OF Filet van tarbot / witloof & paddenstoelen […]

Lees verder

WINTERPARTY op vrijdag 14 december by Ristorante Italia / Vino Salentu / Het vijgeblad

Lees verder

Elke donderdag & Vrijdag AFTERWORK @ Vino Salentu

Lees verder

Dineren met poëzie door Beringenaar Koen Snyers & muziek van Sarah Vaesen

Lees verder

Herfstdegustatie 7 en 8 oktober met 2 nieuwe wijnhuizen in de kijker! Sicilië & Veneto…

Lees verder

Verlofperiode van 9 juli 2018 t.e.m. 26 juli 2018

Wij zijn met jaarlijks verlof van maandag 9 juli t.e.m. donderdag 26 juli.  Voor reservaties kan u terecht op ons online reservatiesysteem via deze website.  A presto Isabelle & TEAM

Lees verder

THEATER & Diner… Daan Hugaert op bezoek op 22, 23 en 24 juni

Lees verder

LUNCH & AFTERWORK !! Elke donderdag en vrijdag vanaf 12u

Lees verder

Beringen Beach 2018

Lees verder